Praktische informatie rondom de lessen

Yogamatjes

Wij hebben in de studio yogamatjes, dus deze hoef je zelf niet mee te nemen. Natuurlijk staat het je vrij om ervoor te kiezen een eigen matje te gebruiken.
Zorg dat je bij voorkeur 5-10 minuten van tevoren aanwezig bent, zodat je rustig plaats kunt nemen en alvast wat kunt ontspannen. Mocht je onverhoopt te laat komen, dan vragen wij je zo stil mogelijk de zaal in te komen.
Het is belangrijk om blessures en gezondheidsproblemen voor de les bij Ilse te melden. Yoga kan helpen je grenzen te leren kennen en er meer bewust van te zijn, maar tijdens het herstelproces heb je mogelijk een meer individuele aanpak nodig. Neem bijvoorbeeld een privéles om te leren hoe je met je blessure om kunt gaan. Als je een gezondheidsprobleem hebt (ziekte, blessures) vertel het dan altijd aan Ilse voor de les begint. Niet elke oefening is goed voor iedereen.
Doe je regelmatig aan yoga, dan kun je gewoon naar je normale lessen blijven gaan, overleg wel vooraf met Ilse of je bepaalde oefeningen misschien niet of anders moet doen. Indien je net aan yoga begint is het verstandiger om aan zwangerschapsyoga te doen.

Poweryoga wordt op de blote voeten beoefend, schoenen of sokken tijdens de les zijn niet toegestaan.

Bij Yin yoga draag je wel sokken.

Bij beide varianten draag je gemakkelijke kleding zoals als een joggingbroek/ legging/ korte broek en shirt/hemd zijn prima. Zorg dat de stof niet te glad is, katoen is het beste. Het is beter als een broek niet te wijd om je benen zit.

Neem een vest en sokken mee voor tijdens de eindontspanning, de savasana.

De yogazaal mag je alleen met sokken of blote voeten betreden. Buiten de zaal is plaats om je schoenen op te bergen.

Voor de power yoga adviseren wij een handdoek

Voor aanvang van de les je mobiel gelieve uit of op stil te zetten, zodat we allen in de flow van de les kunnen blijven zonder plotselinge afleiding

Intake

Als u bij ons wilt starten, plannen wij bij Ilse een intake.


Betaling

Wij werken met strippenkaarten per kwartaal (13 lessen) en met losse lessen, deze kunnen zowel contant als met pin betaald worden.

Een losse les of proefles kost 12,50 euro

De tarieven van Personal Yoga zijn op aanvraag.

Afmelding
Omdat wij iedereen een plek willen bieden werken we met een 24-uurs regel. Heb je een les gereserveerd en kun je niet? Meld je dan op tijd af in de Virtuagym app. 24 uur voordat de les begint wordt 1 strip automatisch afgeschreven van  je tegoed.


€ 12,50,-
€162,50