Over Yoga bij Ilse

Bij Yogaschool Hapert leer je vooral jezelf beter kennen.  Door in plaats van over je grenzen heen te gaan leer je je grenzen eerst kennen en beter te bewaken. 

Daarna ga je ze verleggen, in je eigen tempo, gericht op jouw gezondheid en welzijn. Je ervaart in je eigen lichaam wat de yogahoudingen voor je kunnen betekenen.

Ahimsa, mild voor jezelf is een belangrijke yogaterm.

Nadat Ilse in 2011 yoga is gaan beoefenen, besloot ze na 7 jaar practice bij een yogastudio om zelf de opleiding te gaan volgen in Utrecht. Ze heeft in 2018 de opleiding Yin/Yang yoga RYT200 aan de AALO afgerond. In deze opleiding heeft ze Yin 1 en Yin 2 gevolgd en Yang 1 en 2.

Binnen yogastudio Sportcenter Hapert geeft Ilse Power yoga en Yin Yoga lessen.

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, variƫrend van 1 tot vijf minuten.

Bij Power Yoga ligt de nadruk echt op het lichaam en de lessen zijn dan ook heel fysiek en intensief, afgewisseld met rust en ontspanning.

1 op 1 met Ilse ga je werken aan  verschillende aspecten die jouw lichaam weer in balans gaat brengen. Samen met Ilse maak je jouw training op maat.